7Fans

Wietske van Ierssel
Linkedin Trainingen

7Fans

Wietske van Ierssel
Linkedin trainingen

Hoe is een Incompany LinkedIn Training opgebouwd?

 • Optimalisatie LinkedIn Profiel
  Zonder een goed en professioneel profiel kunnen de medewerkers geen stappen zetten. Dus eerst de puntjes op I zetten qua profiel (denk aan een pakkende samenvatting, goede profiel- en achtergrondfoto, toevoegen van de juiste contactgegevens)
 • Netwerk vergroten
  Het hebben van veel LinkedIn connecties is geen doel op zich maar zonder een groot netwerk zal er minder rendement worden gehaald uit alle inspanningen. Tips hoe je je netwerk op een authentieke manier kan laten groeien komen aanbod.
 • Het delen van content
  Vaak het lastigste gedeelte voor de deelnemers; wat moet ik nou delen op LinkedIn? Waar zit mijn doelgroep op te wachten? Welke content je kan delen en hoe een goede LinkedIn Update eruitziet worden in dit gedeelte besproken. Ik zorg ervoor dat de deelnemers de drempel over gaan en zelf content gaan delen!

Resultaat

 • Persoonlijk inzicht door de persoonlijke profielscan met individuele feedback
 • Elke deelnemer heeft een geoptimaliseerd LinkedIn profiel
 • De deelnemers weten hoe zij gestructureerd hun netwerk kunnen vergroten en potentiële klanten kunnen toevoegen aan hun netwerk
 • Kennis over hoe het algoritme van LinkedIn werkt
 • Duidelijkheid over de content die de doelgroep aanspreekt

People Centered Growth

Gaat de behoefte van jouw organisatie verder dan een praktische LinkedIn-training? Wil je meer weten over de essentie van marketing en selling? Wil je collega’s op een blijvende manier betrekken bij de realisatie van groeidoelstellingen? Dat kan!

Mijn compagnon Jochem Koole ontwikkelde hiervoor de unieke People Centered Growth aanpak.

Een modulair en voor jou op maat gemaakt programma waarin je groei realiseert door mensen (medewerkers en hun doelgroepen) centraal te stellen. Jij en jouw collega’s leren essentiële marketing- en sellingvaardigheden, waarmee je de groeiambities van jouw organisatie verwezenlijkt: substantiële opdrachten gegund krijgen, klanten voor de lange termijn aan de organisatie verbinden, tevreden medewerkers aantrekken en behouden.

Contact

Wil je meer weten over de kracht van LinkedIn binnen jouw organisatie? Neem contact op via telefoon 06-4760 6960 of indien gewenst kunnen we ook eerst digitaal kennis maken via LinkedIn of email wietske@7fans.nl.

Contactformulier